Sponsorzy: Suknie wieczorowe Poznań ::  Suknie ślubne Poznań ::  Makijaż ślubny Poznań ::  Fotografia ślubna Poznań
Forum dyskusyjne
Forum językowe
Slowko na SMS
Słówko
na SMS
Przegląd prasy
Przegląd
prasy
Języki przez Email
Słówko
na email
Kursy
Kursy online
Załóż konto
Załóż konto
Zaloguj się
Zaloguj się
Forum dyskusyjneKatalog forówTłumaczenia gratis - język niemiecki
tłumaczenie krotkiego tekstu

Autor: seimeilin (seimeilinn)    kontakt   wizytówka   
Data: 2010-02-08 - 19:23

Bardzo proszę o przetłumaczenie, jestem w podbramkowej sytuacji, wiec proszę o pomoc

Dziękuje za twój ostatni list. Chce się z Toba podzielić fantastyczna wiadomością, poznałam chłopaka. Pierwszy raz spotkaliśmy się na spacerze z psiakami w parku. Nasza znajomość trwa już od 2 miesięcy a para od tygodnia. Zainteresowała się nim ponieważ człowiek który lubi psy musi mieć dobre serce. Podoba mi się w nim jego poczucie humoru, otwartość i odwaga. Jest również uczuciowy, bezinteresowny, pomocny, pobożny. Oczywiście nie jest ideałem, ma tez kilka wad. Jest zapominalski, staromodny i cichy. Marcin - bo tak ma na imię, studiuje na uniwersytecie – ekologie. Szerokich planów na przyszłość nie robimy, jesteśmy młodzi i mamy cale życie przed sobą. Poczekamy co nam Zycie przyniesie. Na razie cieszymy się sobą nawzajem.

Autor: ola (olkilol)    kontakt   wizytówka   
Data: 2010-02-13 - 15:41

Thank you for your recent letter. Wants to share with you a fantastic news, I met a boy. The first time we met at the psiakami walk in the park. Our knowledge has been going on since 2 months and a couple of weeks. Interest in him as a man who likes dogs must have a good heart. I like in him his sense of humor, openness and courage. It is also affectionate, sincere, helpful, pious. Of course it is not ideal, has also some disadvantages. Is forgetful, old-fashioned and quiet. Martin - for so his name is, is studying at the university - an ecology. Comprehensive plans for the future we do not, we're young and we have whole life ahead of you. Wait what life brings us. For now, we enjoy each other.

Autor: gemi (gemi)    kontakt   wizytówka   
Data: 2010-02-15 - 07:10

To mi wygląda na wklejenie do translatora. Nie słyszałam jeszcze o angielskim słówku "psiakami" ;-) Poza tym tłumaczenie umieszczone zostało w dziale języka niemieckiego...

Nawigator

Ostatnio na forum
  Prezentacja Po Angielsku!!!
  Anglia
  Praca W Krakowie Z J. Portugalskim
  Praca W Krakowie Z J. Holenderskim/niderlandzkim
  Praca W Krakowie Z J. Niemieckim
  Praca W Krakowie Z J.francuskim
  Praca-specjalista Ds.obsługi Klienta
  Junior Accountant / Dutch Speaker (kraków)
  Prosba O Pomoc:)
  Prosba O Pomoc:)

Wejdź na forum

Reklama

Partnerzy

Sonda
Jak długo uczysz się niemieckiego?

dopiero rozpoczynam

około 1 roku

około 2-5 lat

powyżej 5 lat

Zobacz wyniki